+45 56 29 72 36 mail@topmanager.dk

Salg & support

TOPmanager®

+45 56 29 72 36
Edition:
2.0.11.13

Latest update
November 13, 2020

Released
October 2, 2015

Recommended WEB browser
Google Chrome

SALG

+45 56 29 72 36
Lasse Ahm Consult
Solbakkevej 2
DK-4760 Vordingborg

www.lasseahm.dk
mail@lasseahm.dk

SUPPORT

+45 29 90 56 00
mail@topmanager.dk

Vejledninger
Kontakt SUPPORT såfremt du ikke kan finde svar på dine spørgsmål i én af de mange vejledninger.

Aften/weekend
+45 29 90 90 36

KONSULENT

+45 56 29 72 36
Lasse Ahm Consult
Solbakkevej 2
DK-4760 Vordingborg

www.lasseahm.dk

  • Rådgivning
  • Valg af løsninger
  • Opbygning af system
  • Flytning af dokumenter
  • Uddannelse/træning af medarbejdere

Driftsstatus:

 

• Vi oplever i øjeblikket ingen driftsforstyrrelser

Planlagte opdateringer:

Der er i øjeblikket ikke planlagte opdateringer.

Seneste 5 opdateringer:

20. november 2020
TOPmanager® og TOPrecord® overgik fra hostede shared serverløsninger til dedikerede servere – fortsat i Dandomain A/S' servermiljø - hvilket bidrage til øget hastighed og yderligere udviklingsmuligheder for TOPmanager®. Opdateringen betyder, at al uploadet materiale til mapperne "Blanketter" og "Dokumentation" har uploadsdato pr. 20. november 2020.

13. november 2020
Udtræk af Summary kan nu ske med individuelt valg af afvigelsestyper. Denne forbedring giver rige muligheder for at præsentere et summary baseret på de specielt udvalgte afvigelsestyper. Afvigelsestyper kan præsenteres enkeltvis eller i kombination i Summary'et og der præsenteres flotte lagkagediagrammer med fordelingen på fejlkategorier og afdelinger. Som default er alle afvigelsestyper selekteret i et summary. Der er implementeret yderligere krav til sikring af passwords. Password skal være på minimum 8 karakterer (gerne længere) og skal indeholde minimum ét lille bogstav, ét stort bogstav og minimum ét tal. 

10. november 2020
Implementering af mulighed for udtræk af afvigelser, hvor omkostningerne på afvigelserne er større end eller lig med (>=) et anført beløb. 
TOPrecord®: Mulighed for at sortere uploadede filer i workspaces i alfabetisk orden eller i seneste filer. Sletning af filer uploaded til workspaces skal bekræftes inden sletning kan finde sted. 

19. oktober 2020
Implementering af differentieret adgang for Gæste-login. Det betyder adgang til udvalgte områder som hovedgrupper, udvalgte sektioner, afvigelser og forbedringer etc. Implementering af mulighed for at arbejde med mitigering (nedbringelse af risikoniveau) i risikoanalysemodel nr. 2 - FMEA. Implementering af markering af PRP'er, OPRP'er  og CCP'er i risikoanalyse model 3 - HACCP. Muligheder for at udtrække risikoniveau-elementer (Høj, Middel eller Lav) eller disse niveauer i kombination på tværs af samtlige risikoanalyser. Muligheder for at udtrække PRP'er, OPRP'er og CCP'er (eller disse i kombination) på tværs af samtlige HACCP-risikoanalyser.

28. september 2020
Teksten "Ikke gældende version" vises i rød, stor og tydelig tekst på ikke gældende versioner er af html-dokumenter. Teksten vises på alle versionsstyrede html-dokumenter, som er ældre end gældende version. Mulighed for tilkøb af skift af sprog på forsiden af TOPmanager®. Dette tilkøb giver brugere mulighed for at skifte mellem systemsprogene dansk, engels eller tysk ved at klike på et flag-ikon på forsiden. Indhent oplysninger om pris for denne ekstra feature.