+45 56 29 72 36 mail@topmanager.dk

Sponsorater

TOPmanager® ved Lasse Ahm Consult er LIVREDDER

I Lasse Ahm Consult har vi valgt at være hovedsponsor i opsætningen af en hjertestarter på byens hovedstrøg. Vi er glade for at kunne støtte op omkring dette lokale hjertestarterprojekt styret af Start et hjerte, red et liv.  Vi håber på, at hjertestarteren aldrig kommer i anvendelse.

 

TOPmanager® som sponsor ved årets VORDINGBORG FESTUGE 2019

 

TOPmanager® som erhvervssponsor for Danmarks Borgcenter

TOPmanager® v/Lasse Ahm Consult er erhvervssponsor for Danmarks Borgcenter i Vordingborg. Lasse Ahm Consult har støttet Danmarks Borgcenter siden opstarten i april 2014. Centret har en flot permanent udstilling om middelalderen og Danmarks store borge ligesom museet altid har nye spændende måder at understøtte oplevelsen på. Blandt andet med musik, lys- og lyd samt andre spændende effekter. Dette arbejde er vi glade for at få lov at støtte op om.

 

TOPmanager® som erhvervssponsor for Danske Hospitals Klovne

TOPmanager® v/Lasse Ahm Consult er erhvervssponsor for Dansk Hospitals Klovne og bakker op om det store arbejde som Danske Hospitals Klovne gør på børneafdelingerne på de danske hospitaler. Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb. Vi spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det. Vi anerkender det store arbejde og den vigtige indsats det er at gøre en forskel for sygdomsramte børn og i Lasse Ahm Consult ser vi en ære i at få mulighed for at støtte udviklingen omkring dette arbejde.

 

TOPmanager® som sponsor ved Margueriteløbet i Nyråd den 24. september 2017

En del lokale løbere fra Vordingborg og omegn mødte op til årets Margueriteløb den 24. september 2017 kl. 11.00 ved Vintersbøllehallen i Nyråd.

Vejret tog sig ud fra den flotteste side og formanden Per Frandsen bød velkommen og satte løbet på de 6 km igang. Løbet var et motionsløb, hvor hele familien kunne være med.

Løbet startede ved Vintersbøllehallen. Efter et lille stykke på Bakkebøllestien løb feltet ned ad Strandgårdsvej og deltagerne fik på Strandgårdsvej en fantastisk udsigt til Farøbroerne og Storstrømsbroen. På turen gennem Vintersbølle skov kom løberne forbi Kong Valdemars Plads, hvor de kunne se en langdysse fra Valdemarernes tid på Vordingborg Slot.

Nyråd Løbeklub som lokal arrangør.
Nyråd Løbeklub blev oprettet i 2009. Klubben hr 185 medlemmer og 25 trænere, som hver mandag på skift har planlagt en rute til de enkelte hold. I sommerperioden har vi 6 løbehold fra nybegyndere til maratonløbere.

Læs mere om Nyråd Løbeklub her: www.nyraad-loebeklub.dk

 

 

TOPmanager® bidrog også som sponsor ved VORDINGBORG FESTUGE 2018

TOPmanager® /ved Lasse Ahm Consult støttede VORDINGBORG FESTUGE 2018 ved at vise festugens gæsterne softwareløsningen TOPmanager® på storskærmene på Slotstorvet og på ruinterrænet.

Se sammendrag fra VORDINGBORG FESTUGE her.