+45 56 29 72 36 mail@topmanager.dk

Sponsorater

 

 

VORDINGBORG FESTUGE 2024

TOPmanager A/S er erhvervssponsor ved VORDINGBORG FESTUGE 2024.

Du vil helt sikkert møde TOPmanager® på maven af én eller flere af de mere end 500 frivillige hjælpere, som holder hjulene igang under det store program for festugen. En stor tak skal lyde fra os i TOPmanager A/S til de mange frivillige hjælpere, som stiller op og yder en fantastisk indsats, så vi alle kan få en fantastisk festuge igen i år. VORDINGBORG FESTUGE er et kæmpe arrangement, der løber af stablen hvert år i uge 28. Altså en hel uge med musik på flere scener i byen. Alle koncerter og optrædener er gratis for publikum og finansieres af sponsorer og salg af mad- og drikkevare. Vi ønsker alle en rigtig god festuge! 

 

Erhvervssponsor – Danske Hospitalsklovne

TOPmanager A/S er erhvervssponsor og bakker op om Danske Hospitalsklovne og deres store arbejde. Med støtten kan Dansk Hospitalsklovne styrke livsglæden og livsmodet hos indlagte børn, så de får mere overskud til at stå sygdomsforløbet igennem. For mange børn er hospitalsklovnen en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. Danske Hospitalsklovne er ikke frivillige, men professionelt uddannede og lønnede. Det giver tryghed for både børn, forældre og hospitalspersonale. Foreningen tæller 69 hospitalsklovne og 14 nye er under uddannelse. I TOPmanager A/S er vi taknemmelige for at vi får mulighed for at være en del af deres erhvervssponsorer.

 

 

 

 

 

 

Sponsorpartner i SydMedier.dk

TOPmanager A/S er sponsor for det lokale informationsmedie SydMedier.dk.
SydMedier.dk er en uafhængig portal med fokus på Vordingborg Kommune, men også med blik på Næstved Kommune og Guldborgsund Kommune. Sydmedier.dk har eksisteret siden 2001 – de første mange år som Vordingborg.net..
“Lokalområdet er vigtigt for os og vi ser det som en vigtig del at bidrage til det områder vi selv opererer ud fra og at støtte op om lokalområdet og lokale aktiviteter – herunder VORDINGBORG FESTUGE, støtte til lokale idrætsklubber, events for den lokale svømmeklub, Støt brysterne Vordingborg” siger adm. direktør Lasse Ahm, TOPmanager A/S.

 

 

The Killer Queen, Vordingborg Dartklub

TOPmanager A/S støtter det unge talent og meget dygtige dartspiller Ida Erika Ken Hansen i hendes imponerende karriere i ind- og udland og hendes træning i Vordingborg Dartklub.

Den kun 16. årige Ida Erika Ken Hansen er allerede nr. 26 på verdensranglisten for spillere under 18 år. Imponerende! STORT TILLYKKE MED DE FLOTTE RESULTATER.

Ida Erika Ken Hansen har allerede opnået fantastiske resultater med disse foreløbige placeringer:

  • 2. division i juniorrækken (piger og drenge): nr. 5
  • 3. division syd hovedturneringen: nr. 6
  • 1. division region 2 hverdagsrækken: nr. 1
  • Juniorrangliste drenge og piger i DK: nr. 9 – blandt pigerne nr. 2
  • Damerangliste i DK: nr. 20
  • Søgaardranglisten over samtlige spillere i 3. division syd: nr. 40 af 82 spillere
  • Søgaardranglisten over samtlige spillere i 1. division region 2 hverdagsrækken: nr. 16 af 58 spillere
  • WDF rangliste for piger under 18 år: nr. 26
  • WDF rangliste for kvinder: nr. 1040

 

 

VORDINGBORG FESTUGE 2023

Softwareløsningen TOPmanager® er trøjesponsor ved VORDINGBORG FESTUGE 2023.

Du vil helt sikkert møde TOPmanager® på maven af én eller flere af de mere end 650 frivillige hjælpere, som holder hjulene igang under det store program for festugen. En stor tak skal lyde fra os i TOPmanager A/S til de mange frivillige hjælpere, som stiller op og yder en fantastisk indsats, så vi alle kan få en fantastisk festuge igen i år.
 
 

 

Hovedsponsor – Vordingborg Svømmeklub, Club La Santa

TOPmanager®  støtter op omkring Vordingborg Svømmeklub som hovedsponsor ved klubbens træningscamp i Club La Santa i uge 7 i 2023.

I november 2022 var TOPmanager® også hovedsponsor ved eliteafdelingens Open stævne i Vordingborg Svømmeklub.

Dette stævne var igen i år en stor succes, hvor stævnet blev udvidet til hele to dage, og hvor der kom næsten 500 svømmere og tilskuere gennem hallen. 

 

 

 

Erhvervssponsor – ØGIF – Fodbold, Ørslev stadion

TOPmanager® har valgt at støtte op omkring den lokale fodboldklub i Ørslev – Ørslev Gymnastik og Idrætsforening. Vi sponsorerer med reklame på Ørslev stadion ligesom vi har valgt at støtte året produktion af julekalendere i fodboldafdelingen.

“Ingen i virksomheden har en fortid i lokalafdelingen eller har dyrket fodbold på eliteplan, men for os er det vigtig, at være en del af det lokalsamfund, hvor vi har vores domicil og vores virksomhed er synligt repræsenteret. Vi har altid kendt Ørslev Gymnastik og Idrætsforening som en ualmindelig aktiv klub med stort lokalt engagement fra en masse ildsjæle. For at foreninger forsat skal være attraktive i provinsen kræver det et stort lokalt engagement, masser af ildsjæle og opbakning for det lokale erhvervsliv”. For os er Ørslev Gymnastik og Idrætsforening et mønstereksempel på lokalt engagement og derfor støtter vi naturligvis op om foreningen” siger Lasse Ahm, adm. direktør i TOPmanager A/S.

 

CPH Half 2022 – her var TOPmanager® også repræsenteret

Lasse Ahm deltog ved årets CPH Half den 18. september i København. På bedste vis repræsenterede Lasse Ahm TOPmanager A/S med logo på trøjen for og bag. Det blev endnu en fantastisk oplevelse med de 21,3 km rundt i Københavns gader. Vejrguderne tilsmilede deltagerne med sol og tørvej under turen 👍🏼

 

 

 

Fantastisk VORDINGBORG FESTUGE 2022

Softwareløsningen TOPmanager® er trøjesponsor ved VORDINGBORG FESTUGE 2022.

Du vil helt sikkert møde TOPmanager® på maven af én eller flere af de mere end 650 frivillige hjælpere, som holder hjulene igang under det store program for festugen. En stor tak skal lyde fra os i TOPmanager A/S til de mange frivillige hjælpere, som stiller op og yder en fantastisk indsats, så vi alle kan få en fantastisk festuge igen i år.

 

TOPmanager A/S er LIVREDDER

Vi har valgt at være hovedsponsor i opsætningen af en hjertestarter på byens hovedstrøg. Vi er glade for at kunne støtte op omkring dette lokale hjertestarterprojekt styret af Start et hjerte, red et liv.  Vi håber på, at hjertestarteren aldrig kommer i anvendelse.

 

TOPmanager® som sponsor ved årets VORDINGBORG FESTUGE 2019

 

TOPmanager® som erhvervssponsor for Danmarks Borgcenter

TOPmanager® er erhvervssponsor for Danmarks Borgcenter i Vordingborg. Virksomheden bag TOPmanager®, Lasse Ahm Consult ApS, har støttet Danmarks Borgcenter siden opstarten i april 2014. Centret har en flot permanent udstilling om middelalderen og Danmarks store borge ligesom museet altid har nye spændende måder at understøtte oplevelsen på. Blandt andet med musik, lys- og lyd samt andre spændende effekter. Dette arbejde er vi glade for at få lov at støtte op om.

 

TOPmanager® som erhvervssponsor for Danske Hospitals Klovne

TOPmanager® er erhvervssponsor for Dansk Hospitals Klovne og bakker op om det store arbejde som Danske Hospitals Klovne gør på børneafdelingerne på de danske hospitaler. Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb. Vi spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det. Vi anerkender det store arbejde og den vigtige indsats det er at gøre en forskel for sygdomsramte børn og i Lasse Ahm Consult ser vi en ære i at få mulighed for at støtte udviklingen omkring dette arbejde.

 

TOPmanager® som sponsor ved Margueriteløbet i Nyråd den 24. september 2017

En del lokale løbere fra Vordingborg og omegn mødte op til årets Margueriteløb den 24. september 2017 kl. 11.00 ved Vintersbøllehallen i Nyråd.

Vejret tog sig ud fra den flotteste side og formanden Per Frandsen bød velkommen og satte løbet på de 6 km igang. Løbet var et motionsløb, hvor hele familien kunne være med.

Løbet startede ved Vintersbøllehallen. Efter et lille stykke på Bakkebøllestien løb feltet ned ad Strandgårdsvej og deltagerne fik på Strandgårdsvej en fantastisk udsigt til Farøbroerne og Storstrømsbroen. På turen gennem Vintersbølle skov kom løberne forbi Kong Valdemars Plads, hvor de kunne se en langdysse fra Valdemarernes tid på Vordingborg Slot.

Nyråd Løbeklub som lokal arrangør.
Nyråd Løbeklub blev oprettet i 2009. Klubben hr 185 medlemmer og 25 trænere, som hver mandag på skift har planlagt en rute til de enkelte hold. I sommerperioden har vi 6 løbehold fra nybegyndere til maratonløbere.

Læs mere om Nyråd Løbeklub her: www.nyraad-loebeklub.dk

 

 

TOPmanager® bidrog også som sponsor ved VORDINGBORG FESTUGE 2018

TOPmanager® /ved Lasse Ahm Consult støttede VORDINGBORG FESTUGE 2018 ved at vise festugens gæsterne softwareløsningen TOPmanager® på storskærmene på Slotstorvet og på ruinterrænet.

Se sammendrag fra VORDINGBORG FESTUGE her.