+45 56 29 72 36 mail@topmanager.dk

Sponsorater

VORDINGBORG FESTUGE 2023

Softwareløsningen TOPmanager® er trøjesponsor ved VORDINGBORG FESTUGE 2023.

Du vil helt sikkert møde TOPmanager® på maven af én eller flere af de mere end 650 frivillige hjælpere, som holder hjulene igang under det store program for festugen. En stor tak skal lyde fra os i Lasse Ahm Consult til de mange frivillige hjælpere, som stiller op og yder en fantastisk indsats, så vi alle kan få en fantastisk festuge igen i år. 
 
 

Hovedsponsor – Vordingborg Svømmeklub, Club La Santa

TOPmanager® ved Lasse Ahm Consult støtter op omkring Vordingborg Svømmeklub som hovedsponsor ved klubbens træningscamp i Club La Santa i uge 7 i 2023.

 

 

 

I november 2022 var TOPmanager® v/lasse Ahm Consult også hovedsponsor ved eliteafdelingens Open stævne i Vordingborg Svømmeklub.

Dette stævne var igen i år en stor succes, hvor stævnet blev udvidet til hele to dage, og hvor der kom næsten 500 svømmere og tilskuere gennem hallen. 

 

 

Erhvervssponsor – ØGIF – Fodbold, Ørslev stadion

 

TOPmanager® ved Lasse Ahm Consult har valgt at støtte op omkring den lokale fodboldklub i Ørslev – Ørslev Gymnastik og Idrætsforening. Vi sponsorerer med reklame på Ørslev stadion ligesom vi har valgt at støtte året produktion af julekalendere i fodboldafdelingen.

“Ingen i virksomheden har en fortid i lokalafdelingen eller har dyrket fodbold på eliteplan, men for os er det vigtig, at være en del af det lokalsamfund, hvor vi har vores domicil og vores virksomhed er synligt repræsenteret. Vi har altid kendt Ørslev Gymnastik og Idrætsforening som en ualmindelig aktiv klub med stort lokalt engagement fra en masse ildsjæle. For at foreninger forsat skal være attraktive i provinsen kræver det et stort lokalt engagement, masser af ildsjæle og opbakning for det lokale erhvervsliv”. For os er Ørslev Gymnastik og Idrætsforening et mønstereksempel på lokalt engagement og derfor støtter vi naturligvis op om foreningen” siger Lasse Ahm, direktør i TOPmanager®. 

 

CPH Half 2022 – her var TOPmanager® også repræsenteret

Lasse Ahm deltog ved årets CPH Half den 18. september i København. På bedste vis repræsenterede Lasse Ahm TOPmanager® med logo på trøjen for og bag. Det blev endnu en fantastisk oplevelse med de 21,3 km rundt i Københavns gader. Vejrguderne tilsmilede deltagerne med sol og tørvej under turen 👍🏼

 

 

 

Fantastisk VORDINGBORG FESTUGE 2022

Softwareløsningen TOPmanager® er trøjesponsor ved VORDINGBORG FESTUGE 2022.

Du vil helt sikkert møde TOPmanager® på maven af én eller flere af de mere end 650 frivillige hjælpere, som holder hjulene igang under det store program for festugen. En stor tak skal lyde fra os i Lasse Ahm Consult til de mange frivillige hjælpere, som stiller op og yder en fantastisk indsats, så vi alle kan få en fantastisk festuge igen i år. 

 

TOPmanager® ved Lasse Ahm Consult er LIVREDDER

I Lasse Ahm Consult har vi valgt at være hovedsponsor i opsætningen af en hjertestarter på byens hovedstrøg. Vi er glade for at kunne støtte op omkring dette lokale hjertestarterprojekt styret af Start et hjerte, red et liv.  Vi håber på, at hjertestarteren aldrig kommer i anvendelse.

 

TOPmanager® som sponsor ved årets VORDINGBORG FESTUGE 2019

 

TOPmanager® som erhvervssponsor for Danmarks Borgcenter

TOPmanager® v/Lasse Ahm Consult er erhvervssponsor for Danmarks Borgcenter i Vordingborg. Lasse Ahm Consult har støttet Danmarks Borgcenter siden opstarten i april 2014. Centret har en flot permanent udstilling om middelalderen og Danmarks store borge ligesom museet altid har nye spændende måder at understøtte oplevelsen på. Blandt andet med musik, lys- og lyd samt andre spændende effekter. Dette arbejde er vi glade for at få lov at støtte op om.

 

TOPmanager® som erhvervssponsor for Danske Hospitals Klovne

TOPmanager® v/Lasse Ahm Consult er erhvervssponsor for Dansk Hospitals Klovne og bakker op om det store arbejde som Danske Hospitals Klovne gør på børneafdelingerne på de danske hospitaler. Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb. Vi spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det. Vi anerkender det store arbejde og den vigtige indsats det er at gøre en forskel for sygdomsramte børn og i Lasse Ahm Consult ser vi en ære i at få mulighed for at støtte udviklingen omkring dette arbejde.

 

TOPmanager® som sponsor ved Margueriteløbet i Nyråd den 24. september 2017

En del lokale løbere fra Vordingborg og omegn mødte op til årets Margueriteløb den 24. september 2017 kl. 11.00 ved Vintersbøllehallen i Nyråd.

Vejret tog sig ud fra den flotteste side og formanden Per Frandsen bød velkommen og satte løbet på de 6 km igang. Løbet var et motionsløb, hvor hele familien kunne være med.

Løbet startede ved Vintersbøllehallen. Efter et lille stykke på Bakkebøllestien løb feltet ned ad Strandgårdsvej og deltagerne fik på Strandgårdsvej en fantastisk udsigt til Farøbroerne og Storstrømsbroen. På turen gennem Vintersbølle skov kom løberne forbi Kong Valdemars Plads, hvor de kunne se en langdysse fra Valdemarernes tid på Vordingborg Slot.

Nyråd Løbeklub som lokal arrangør.
Nyråd Løbeklub blev oprettet i 2009. Klubben hr 185 medlemmer og 25 trænere, som hver mandag på skift har planlagt en rute til de enkelte hold. I sommerperioden har vi 6 løbehold fra nybegyndere til maratonløbere.

Læs mere om Nyråd Løbeklub her: www.nyraad-loebeklub.dk

 

 

TOPmanager® bidrog også som sponsor ved VORDINGBORG FESTUGE 2018

TOPmanager® /ved Lasse Ahm Consult støttede VORDINGBORG FESTUGE 2018 ved at vise festugens gæsterne softwareløsningen TOPmanager® på storskærmene på Slotstorvet og på ruinterrænet.

Se sammendrag fra VORDINGBORG FESTUGE her.