+45 56 29 72 36 mail@topmanager.dk

Kurser & Workshops

For at opnå det største udbytte i organisationen med TOPmanager® og de øvrige tillægsmoduler er det vigtigt, at brugerne – og specielt superbrugerne – introduceres til softwaren og formår at bringe de mange muligheder i spil.

 

De fleste mennesker synes at en god introduktion, træning og øvelser i et nyt IT-system skaber det bedste grundlag for læring.

 

Vi tilbyder i samarbejde med konsulenterne i rådgivningsvirksomheden Lasse Ahm Consult ApS en række kurser, hvor du som systemansvarlig, superbruger eller bruger kan deltage på kurser og workshops for at blive yderligere fortrolig med at arbejde i TOPmanager®

Nedenfor fremgår de åbne kurser, som gennemføres flere gange om året. I kan også få jeres egne kurser og træninger – fysisk eller online. Kontakt os på telefon 56 29 72 36.

Produktion  Offshore MaskinværkstedUdlejningFødevarerMedicinsk udstyrRehabiliteringAdministration / Projektledelse

 

 

 

 

TOPmanager®-dage 

På TOPmanager®-dagene gennemgår vi alle elementerne, så du får indsigt og det fulde udbytte af softwareprogrammet. Underviserne sikrer, at vi blandt andet kommer igennem…
Designmodulet, oprettelse af hovedgrupper, sektioner, forretningsgange, instruktioner etc., versionsstyring af dokumenter, send dokumenter i høring, send dokumenter i træning. Logning af træning, registrering og styring af afvigelser og forbedringsforslag. 8D rapporter. Task Manageren, Tjeklister, HR-modulet, kompetencer, Udtræk – herunder summary, specialiseret udtræk og udtræk af data til Excel, Risikoanalyser, flowdiagrammer direkte i procedurer, indsætning af billeder og links i dokumenter, søgefunktioner, Infoboard, fraværsstyring, elektronisk opslagstavle og målstyring, m.m., samtykkeerklæringer – GPDR Persondataforordningen, håndtering af inaktive brugere / sletning af brugere, auditmodulet gennemgås kun kort (se særskilt kursus for dette), TOPmanager® Infoboard – Opslag og iFrames.
Personlig sparring. Der er mulighed for at få personlig sparring på netop din udgave af TOPmanager®-systemet. Medbring derfor gerne din egen bærbare pc eller mac.
Varighed: 1 dag, kl. 9.00 – 16.00
Se dato og tid for næste TOPmanager®-dag her

 

 

 

TOPmanager® Træning Auditmodulet

På TOPmanager®  Træning Auditmodul  gennemgår vi elementer i auditmodulet. Èt for et gennemgår vi auditrammen, til- og fravalg, auditplanen, detajlforslag til auditprogram, tjeklister (spørgeguides) og oprettelsen af auditrapporter. Vi ser hvordan vi registrerer afvigelser og forbedringsforslag.
Personlig sparring. Der er mulighed for at få personlig sparring på netop din udgave af TOPmanager®-systemet. Medbring derfor gerne din egen bærbare pc eller mac.
Varighed: 1 dag, kl. 9.00 – 15.00
Se dato og tid for næste TOPmanager® Træning Auditmodul her

 

 

 

 

TOPmanager® Træning Design og TOPmanager® Infoboard

På TOPmanager®  Træning Design og TOPmanager® Infoboard gennemgår vi de mange mulighederne i Designmodulet og i TOPmanager® Infoboard. Vi arbejder med styring af design, farver og tekster, frames – forskellige udtryk, baggrundsgrafik, brug af ikoner, Hotkey-funktionen, TOPmanager® Infoboard, oprettelse af forskellige infoboards / fjernstyring af boards, opslagstavlen – opslag, visning af fravær, varighed på opslag, klargøring af kommende opslag, målstyring – visning af grafer, typer af grafer, thumbs up/thumbs down, afvigelser/forbedringer og summary, ekstra sider – indsæt tekst, billeder og videos. Tidsstyring af visning, vejudsigter, iFrames – hent indhold fra andre URL-adresser.
Personlig sparring. Der er mulighed for at få personlig sparring på netop din udgave af TOPmanager®-systemet. Medbring derfor gerne din egen bærbare pc eller mac.
Varighed: 1 dag, kl. 9.00 – 15.00
Se dato og tid for næste TOPmanager® Træning Design og Infoboard her

 

 

Andre faglige kurser

Vi tilbyder også en lang andre kurser inden for kvalitets- og miljøledelse, Fødevaresikkerhed, HACCP, Workshops i tavlemøder og kortlægning af værdistrømme, Intern auditor, Kapabilitet Cp, Cpk og AQL, FMEA, Forandringsledelse, Informationssikkerhed ISO 27001 og meget mere…
Se de åbne kurser og virksomhedstilpassede kurser her

Har du behov for introduktion eller anden træning så kontakt os her.