+45 56 29 72 36 mail@topmanager.dk

TOPmanager® og TOPrecord® – ét ledelsessystem

TOPrecord® og TOPmanager®
TOPrecord® er et softwareprogram, som er udviklet til at opsamle alle typer af registreringer. Formålet med TOPrecord® er at indbygge automatik og digitalisering i mindre programelementer (byggesten), som kan bruges i opbygningen af formularer og at disse elementer kan kombineres på kryds og tværs – alt afhængigt af, hvad der er brug for.

TOPrecord® kan betragtes som en række forskellige byggesten. Nogle med smarte funktionaliteter og andre byggesten blot med indtastningsfunktion. Byggestene kan sammensættes i mange kombinationer. Derfor oplever I stor fleksibilitet og mange anvendelsesmuligheder med TOPrecord®. 

Potentialet ved at benytte TOPrecord®
Det største potentiale i softwaren opnås i integrationen med TOPmanager®. Mulighederne for at styre sit ledelsessystem og opsamle alle registreringerne i ét og samme system giver stor effektivitet.

TOPmanager® opsamler allerede registreringer som afvigelser, forbedringsforslag, risikoanalyser, tilbagevendende opgaver (task), kompetencer, GDPR-samtykke erklæringer, mærkedage og målstyring.

TOPrecord® registreringer – procesdata og fejlregistreringer
TOPrecord® gør det nemt registrere at procesdata. Eksempelvis produktion over flere dage eller hvor specifikationer er fastlagt med minimum, target og maksimum. Få vist en graf over registreringerne og på oplyst middelværdi, mindste værdi og største værdi i registreringen og få automatisk beregnet Cp– og Cpk værdier. Det er også muligt at opsamle registreringer vedr. fejlemner – typer og antal. Nemt og enkelt! Det er værdifuld viden. Både ved den igangværende ordre, ved forberedelse af næste produktion og hvor det er relevant ved videregivelse til kunde. 

TOPrecord® Masters
TOPrecord® Masters er eksempelvis MUS-samtaler, ArbejdsPladsVurdering for administration og drift, Kemiske APV’er, Leverandørvurdering, Kundetilfredshed – Interviews, Inspektionsrapport Bygninger og øvrige arealer, Mødeindkaldelse og -referater, Proceskontrol og Proceskontrol med linjeklargøring (Line Clearance).

Kontakt os
Er du interesseret i at høre mere om TOPmanager® og TOPrecord® så kontakt os på mail eller ring til os på telefon 56 29 72 36.
Vi kan svare på dine spørgsmål over telefonen eller aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan se programmet og fornemme mulighederne for dig og din virksomhed.